Minicamping met uitgebreide voorzieningen

Voor een minicamping zijn onze voorzieningen uitstekend. Uw kampeerplaats is  maar liefst 150 m2 groot en alle plaatsen hebben een 6 Ampère stroomaansluiting. Op twee plaatsen kan dit worden opgehoogd naar 16 Ampère. U betaalt dan wel iets meer, maar u kunt dan wel gebruik maken van alle apparatuur in uw caravan.

De toiletten zijn heerlijk verwarmd, zodat ook in het voor- en naseizoen een bezoekje aan douche of toilet geen straf hoeft te zijn . Daarnaast hebben we een invalidendouche en –toiletruimte. Geheel drempelloos.

In het dorp zit een was- en strijkservice. Ze halen uw was op de camping op en bezorgen het gewassen en (indien gewenst) gestreken weer terug. Als dat geen luxe is.

Op de camping vindt u een, royale overkapte veranda. U kunt hiervan onbeperkt gebruik maken. Om te barbecueën of nog even te genieten van de ondergaande zon.

De camping heeft vijf verharde camperplaatsen. Deze zijn het hele jaar beschikbaar. Ook vindt u bij ons een camper servicepunt.

Een uitgebreide boekencollectie zorgt er voor dat u op het gebied van boeken niets te kort komt.

Voor uw elektrische Sparta fiets hebben wij een officieel en goedgekeurd ION oplaadpunt. En ook uw andere elektrische fietsen kunt u natuurlijk bij ons opladen.

Wij zijn een pleisterplaats voor men- en ruiterroutes. Uw paarden zijn bij ons ook van harte welkom. Een weidegang is mogelijk.

We hebben nu ook een blokhut voor 2 personen. Zie tarieven

Gezellige theeschenkerij

Minicamping - Theeschenkerij Blauforlaet gezellig op het terrasIn  Theeschenkerij ‘t Praathûs kunt u terecht voor ontbijt (vooraf bespreken), koffie, thee drankjes.

In de theeschenkerij treft u ook uitgebreide toeristische informatie aan.  Daarnaast verkopen we ANWB fietskaarten en kunt u fietsroutebeschrijvingen bij ons lenen. Dit zijn door onszelf uitgezette routes die u langs de mooiste plekjes in de omgeving leiden.

Rondom de theeschenkerij beschikt u over gratis Wifi.